Η HempHeals  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2017 απο τον Σύρο Κωνσταντίνο ο οποίος διεκδίκησε το συνταγματικό δικαίωμα των ασθενών στην επιλογή της θεραπείας τους καθώς και το δικαίωμα της αυτοκαλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς.

Πρωτοστάτησε στη δημιουργία συλλόγου ασθενών που αγωνίζονται για τη νομιμοποίηση της αυτοκαλλιέργειας του φυτού για ιατρική χρήση, έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, περιοδικά, εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα. Συμμετείχε στην διάσκεψη για την Ιατρική Κάνναβη στο Ευρωκοινοβούλιο τον Δεκέμβριο του 2016 όπου είχε προσκληθεί ως ομιλητής όπως επίσης και στη βουλή στις 28-2-2018 στη συνεδρίαση για τις “Διατάξεις για την παραγωγή τελικών προιόντων φαρμακευτικής κάνναβης”.

Ιδρυτής και πρόεδρος στον πρώτο σύλλογο της Ελλάδας  ‘’Ασθενείς Υπερ της Χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης’’.

Ο Κωνσταντίνος Σύρος όχι μόνο δεν έκρυψε ποτέ το ότι καλλιεργεί κάνναβη ώστε να τη χρησιμοποιεί ως αναγκαίο για την υγεία του φάρμακο, αλλά ανήκει και στην ομάδα των ανθρώπων που μιλάνε δημόσια χωρίς φόβο για αυτό εδώ και χρόνια.

Ο χρόνιος αγώνας του απο το 2013 τον έφερε σε επαφή με ανθρώπους όπου έχουν χρόνια προβλήματα υγείας. H αγάπη του για την καλλιέργεια του φυτού της κάνναβης που τον έχει βοηθήσει στο χρόνιο νευροπαθητικό του πόνο και η ευαισθησία του στον πάσχοντα συνάνθρωπο, τον οδήγησε στην απόφαση να ενασχοληθεί επαγγελματικά με την καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Σκοπός της επιχείρηση μας είναι μέσω της συνεργασίας της προσωπικής αλλά και συλλογικής προσπάθειας των μελών είναι η μέγιστη βελτίωση ποιότητας ζωής των ασθενών προσφέροντας ασύγκριτες,θεραπευτικές και εναλλακτικές λύσεις  μέσω των προιόντων μας.

Στόχος μας η έρευνα των κανναβινοειδών, μεταποίηση και διάθεση προϊόντων υψίστης ποιότητας βιομηχανικής κάνναβης στον χώρο του καταναλωτή με σεβασμό σε ευάλωτα τμήματα πληθυσμού με προϊόντα  καινοτόμα,ασφαλή και προσβάσιμα είναι πρώτιστο μέλημά  μας.

Η ίδρυση μεταποιητικής μονάδας για την παραγωγή- απόσταξη-συσκευασία-εκχυλισμάτων ελαίων κάνναβης πλήρους φάσματος (CBD), εκλεκτών ανθών κάνναβης και φυτικών καλλυντικών έχει ως στόχο την ανάδειξη αξιοποίησης των πολλών δυνατοτήτων που μας παρέχει το ‘‘παρεξηγημένο’’φυτό η κάνναβη.

Εμφανίσεις σε ΜΜΕ

Video

Συνέδριο για την ιατρική κάνναβη στο Ευρωκοινοβούλιο

YES WE CAN-NABIS Κωνσταντίνος Σύρος

Καλλιεργούν κάνναβη στα μπαλκόνια για ιατρικούς σκοπούς

Hemp Heals - Το κτήμα μας

Συνεντεύξεις και Δημοσιεύσεις

International Conference on Medical Cannabis

International Conference on Medical Cannabis

YES WE CAN-NABIS: Βίντεο και φωτογραφίες από τη διημερίδα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Διεθνές συνέδριο για την ιατρική κάνναβη στο Ευρωκοινοβούλιο

Τσιρώνης: "Απελευθέρωση ψυχοτρόπων ουσιών για ασθενείς"

Κάνναβη: Φάρμακο και για την οικονομία

Τον πρόεδρο του Συλλόγου Υπέρ της Φαρμακευτικής Κάνναβης μπουζούριασε για τέταρτη φορά η ΕΛ.ΑΣ.

Ο Κωνσταντίνος Συνελήφθη Μπροστά στην Οικογένειά του Επειδή Είναι Υπέρ της Φαρμακευτικής Κάνναβης

Διεθνές συνέδριο στο Ευρωκοινοβούλιο για την ιατρική κάνναβη

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ του ασθενούς Κωνσταντίνου Σύρου στο LABEL NEWS: «Αναγκάστηκα να γίνω παράνομος για να ζήσω – Η καλλιέργεια και η χρήση της Φαρμακευτικής Κάνναβης μου έσωσε την ζωή από τον Θάνατο!»

Επίσκεψη Τσίπρα στο περίπτερο της κάνναβης και το μήνυμα σε ασθενείς (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Το κτήμα μας στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας

Το κτημα μας στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας

Η Έδρα μας

Εγγραφείτε για να παίρνετε εκπτωτικά κουπόνια και νέες προσφορές!

  Ακολουθήστε μας

  © 2022 hempheals.com.gr
  Με την υποστήριξη του συλλόγου ‘’Ασθενείς Υπερ της Χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης’’
  has been added to the cart. View Cart
  Καλώς ήρθατε!
  Μάθετε πρώτοι τις προσφορές μας και επωφεληθείτε με εκπτωτικό κουπόνι 10% στην πρώτη σας παραγγελία !
   ΕΓΓΡΑΦΗ
   Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης